2. joulukuuta 2009

Armoton väsy

Blogissani on ollut hiljaista. Kaikki pojat ovat olleet joka päivä kotona. Ei edelleenkään päiväkotia, kaverivierailuja tai puistoja. Ulkoilusäät ovat olleet järkyttävän vetiset, joten olemme puuhastelleet paljon sisällä. Meno äityy välillä ihan tolkuttomaksi ilman päivittäistä ulkoilua. Lahjalelut on kaikki leikitty läpi, niiden lento-ominaisuudet on kokeiltu ja yksi Gormiti asuu nyt talomme katolla.

Suurin syy hiljaisuuteen on kuitenkin ollut sairastelu. Pojat ovat olleet terveinä, kahden viikon karanteeni, jonka pidimme sikainfluenssarokotuksen jälkeen päättyi tänään. Itse olen sairastanut angiinan, potenut hammastani, jossa inha reikä ja ihottumanikin äityi tulehtumaan. On ollut armoton väsy. Ei jaksa, ei kykene, ei pysty.

Kuvassa keskimmäinen poikani potee myös armotonta väsyä kesken Prisma-reissun. Kun mies tarvitsi kädet vapaaksi laittaakseen ostokset hihnalle eikä voinut enää pidellä nukkuvan pojan päätä, oli hänet laskettava jonnekkin :)

Onneksi kunto alkaa normaali ja pääsen vihdoin aloittelemaan hissukseen jouluvalmisteluja.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana kuva!Tääläkin on sairasteltu ja kaikki jouluhommat on seisahtunut.Nyt täytyisikin ottaa kiri ettei tule hoppu tämä kuukausi kun menee niin nopeasti ohitse.

  VastaaPoista
 2. Mieletön kuva!
  Saitteko noottia myyjiltä kun ovat niin tarkkoja niistä kärryistäkin aina?
  Eihän se hätä lue lakia, joskus on pakko improvisoida :D

  VastaaPoista
 3. Mahtava kuva! Voikun itsekin osais nukkua yhtä sikeästi ja missä vain.

  VastaaPoista
 4. Anana: Mieheni kysyi, että voiko lapsen laskea hihnalle ja kassa neuvoi mille tiskille voi laittaa. Ei ollut mitään ongelmaa. Poika heräsi vasta kotona :)

  VastaaPoista
 5. ihana kuva! valitettavasti meillä ei ole noin hyviä unenlahjoja omaavaa lasta eikä aikuista.

  pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 6. :D Mahtava kuva! Olen useaan otteeseen samantyylisen ongelman kanssa paininut, siis kun Emil on nukahtanut autokärryssä rattiin kesken kauppareissun! :D
  No ei kun ukkoa vaan jotenkin kivasti makuuasentoon sinne sitten..
  Mutta tuo teidän kauppakaverista napattu kuva on kyllä huippu, heh.

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 7. Huippu kuva, tää kävis johonkin mainokseen.

  VastaaPoista