19. kesäkuuta 2010

Puolen yön aikaan

Puolilta öin on ihan kiva puuhastella omia juttuja. Päivän touhut kyllä vaativat veronsa ja välillä tulee tehtyä ihan käsittämättömiä mokia. Kuten juuri äsken. Mallista piti kirjoittaa, että prinsessa. Miehelle naureskelin, että nyt pitää olla tarkkana, ettei tule pinsessa. Noh, ei tullut pinsessaa vaan prisessa :( Onneksi oli varakappale. Olen nimittäin menossa huomenna pienen neidon ristäisiin ja puuhailin vähän lahjalle oheisrekvisiittaa.
Neidille kortti. 

Kortissa käytin Bodils scrappeverden blogista downloadaamaani digileimaa. Kannattaa tsekata -ilmaisia digileimoja. Väritetty chalkseilla.

Se varakappale tyynynliina.

Aikasempina öinä olen hiukan ommellut. Ikasyriltä hankkimastani tähtitrikoosta tuli paita esikoiselle ensi syksyksi. Kokona reilu 128cm. Siis missä vaiheessa mun pieni poikani on kasvaa hurahtanut noin isoksi? Ja kerrankin sujui homma alusta loppuun ilman ongelmia. Kun vielä jaksaisi loput langat päätellä. Onpahan taas tullut vaan heitettyä paita lattialle kuvausta varten.


Ihana kolmen suora. Mun suosikit: kortit, kankaanpainanta ja ompelu. Ja yläkerrassa nukkua tuhisee toinen kolmen suora.

Asiasta kuudenteen. Meillä pojat leikkivät naapurien tyttöjen kanssa paljon. Sujuvasti leikit vaihtuvat prinsessoista merirosvoiksi ja välillä painitaan ja joskus tönitään ja muksitaankin. Mutta kyllähän välillä hymyilyttää, kun pojat leikkivät niin tohkeissaan Littlest Petshopeilla ja ruinaavat, että naapurin tyttö toisi koko pets-arsenaalinsa leikkiin -asusteet myös. Alakuvassa kuopuskin on huolittu yläsänkyyn pets-leikkiin mukaan. Lienee turha mainita, että tottakai pojilla on pieni määrä omia petseja :)

8 kommenttia:

 1. Moikka!
  Kyselit vihreästä taustapaperista, ainakin Glitterpotissa on tätä paperia, eli papermanian paperipakkaus, myös paperellassa olen nähnyt näitä pakkauksia, sarjaan kuuluu ainakin keltainen, vihreäm turkoosi, lila ja harmaa pakkaus.

  VastaaPoista
 2. Te korttiharrastajat teette kyllä niin ihania kortteja, että tekisi itsekin mieli kokeilla. Mutta jos nyt olisin järkevä, enkä aloittaisi mitään uusia kokeiluja vähään aikaan. Tuo aiemmassa esitelty perhoskortti on varsinkin aivan upea.

  Klikkasin itseni lukijaksesi, jotta voin toistekin ihailla blogiasi.

  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 3. Mistähän sitä itse löytäisi aikaa kaikille ideoille. On meinaan kovin meikäläisen kuulonen kolmen suora. Täältäkin löytyy kangasvärejä, -kyniä ja muuta tarpeellista, pari isoa muuttolaatikollista korttitavaraa ja sama juttu lankojen ja kankaiden kanssa. Pipoja keskeneräisenä kaksi, leikattuja kankaita monenmonta ja kankaanpainantaankin hommattuna pojalle parit valkoiset paidat...

  Otetaan vastaan mummi, josta olisi lastenhoitoavuksi ;).

  VastaaPoista
 4. Oleellinen unohtui! Eli ihania käsitöitä! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti ja muutkin tekeleet. vastasin kysymykseesi samaiseen postaukseen, käyhän kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kortti pikku prisessalle! : )

  On se kivaa, että pojilla on myös tyttöjä kavereina, niin leikit kummasti monipuolistuvat.

  VastaaPoista
 7. Harmi kun öissä ei ole esim 20 tuntia. Ehtisi paljon enemmän. Oletpa ollut taas ahkerana, orttikin on niin ihana , että.

  Itse olen urakoinut (joo, oikea sana) Koukussa kortteihin Tekniikka 10-haastesarjan ja olen ihan maitohapoilla. Nyt en halua tehdä mitään ainakaan pariin viikk... eikun päivään.

  VastaaPoista
 8. Nuo yölliset mokat kuulostaa kovin tutuilta:) Kivoja juttuja olet tehnyt!

  Meilläkin poika leikkii sujuvasti naapurin tyttöjen kanssa prinsessaa yms... Barbit ja petsitkin ovat leikeissä "poikien ukkeleiden" rinnalla;) Ja se on oikeiastaan aika kiva, että lapset osaavaat muovata leikkejään kaveriseuran mukaan.

  VastaaPoista