27. elokuuta 2019

Hurmaavan kaunis Mustion linna

Kesälomalla kävin ystäväni Tiinan kanssa ihailemassa Mustion linnan puistoa. Siellä silmä ja sielu lepäävät luonnonkauneuden, hoidetun puiston ja tyylikkäiden rakennusten ympäröimänä. Aion ottaa Mustion melkein joka kesäiseksi kohteeksi tästä eteenpäin, niin kaunista siellä on.









Pelkästään puiston ihailuun ei tarvitse Mustiossa tyytyä. Kartanorakennuksessa järjestetään opastettuja kierroksia. Olen osallistunut kierrokselle muistaakseni kahdesti, kerran Antiikkimarkkinoiden aikaan ja kerran yöpyessäni Mustiossa. Viimeisimmästäkin kerrasta on aikaa yli 14 vuotta, joten seuraavalla vierailulla voisi olla kolmannen kierroksen vuoro. Mustio siis tarjoaa majoitus-, kokous-, juhla- ja hääpalveluita. Linnankrouvi tarjoilee lounasta sekä illallista. Ensi kesäksi laitan muistiin, että Mustiossa toimii myös kesäteatteri.

Me emme käyneet katsastamassa ravintolapalveluita lainkaan, koska tulimme suoraan minusta Suomen parhaasta konditoriasta Lohjan St. Honoreesta. Nuoriso valitsi fresbee-golfradan Lohjalta, jotta saatiin hyvä syy mennä herkuttelemaan ;)


Taivaallisen hyvä mustikka-mascarponeleivos

Minä olen vielä flunssan kourissa kotona, mutta elättelen toiveita, että olisin toimisto- ja ulkoilukunnossa keskiviikkona.

12 kommenttia:

  1. Monesti olen ohi ajanut, muttei en koskaan tuolla ole käynyt. Täytyypä poiketa ensi kesänä. Toivotaan että flunssa on jo selätetty ja pääset nauttimaan näistä ihanista ilmoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti poiketa, paikka on todella kaunis.

      Poista
  2. Minulle vielä käymätön paikka. Kiitos esittelystä! Hienoja kuvia kauniista miljööstä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustio on kaunis paikka, kannattaa joskus käydä piipahtamassa, jos satut lähistölle.

      Poista
  3. Ihania kuvia sekä Mustiosta että herkuista :)

    VastaaPoista
  4. Onpas kaunis paikka ja upeita kuvia olet paikasta ottanut!

    VastaaPoista
  5. Eipä ollunna aavistustakaan, missä Mustio on, joten googletteluksihan tämä meni. On kyllä hienon näköinen paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustio on kaunis eikä niin kaukanakaan pääkaupunkiseudulta :)

      Poista
  6. Mustio ❤️ niin ihana paikka! Harmittaa, että tänä kesänä en ole sinne ehtinyt.
    Niin paljon kaunista katsottavaa ja koluttavaa. Itse olen päässyt myös majoittumaan tuolla pari vuotta sitten kaksipäiväisen koulutuksen yhteydessä helmikuussa.
    Upeita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustio on todella kaunis. Minäkin olen yöpynyt kerran, mutta minulla ei ole oikein minkäänlaisia muistikuvia majoitustiloista. Olisi kiva joskus yöpyä siellä uudestaan.

      Poista