20. maaliskuuta 2016

Facebook-hehkutuspäivä

Edelliseen kirjoitukseeni liittyen tässä tulee hehkutuspäiväni.

Hehkutus: Ihan paras startti päivään on aamuaerobiset. Tänään reipas lenkki ♥♥♥. Aurinko paistoi ihanasti *useampi aurinkoemoji*. Hyvästä vauhdista huolimatta ehdin kuvailemaan pajunkissoja.

Fakta: Olin kävelyllä, puolet lenkistä vedin reippaampaan tahtiin. Sää oli kyllä tosi hieno.


Hehkutus: Aurinko paistoi todellä lämpimästi. Kohta laituri on täynnä veneitä. Hirveä venekuume *tähän useampi vene-emoji*. Melkein jo tunnen merituulen hiuksissani ja maistan suolan suussani.

Fakta: Ainahan sitä saa veneestä haaveilla...


Hehkutus: Päivä oli niin lämmin, että avasimme terassikauden. Paikallinen palkittu olut- ja viskiravintola pitää valikoimissaan myös erinomaisia siidereitä. Näistä juomista ei voi edes samassa lauseessa puhua jonkun upciderin kanssa. Laatuaikaa rakkaan kanssa ♥♥♥. Ihan parasta!

Fakta: Kävelimme kauppaan ja huitaisimme yhdet välisiiderit, koska ulkona tarkeni istua.


Hehkutus: Päätimme jättää jälkiruualle tilaa ja herkutella kevyesti vietnamilaisilla rullilla. Kevyttä, mutta niin herkullista. Huippuhyvä sunnuntaiateria ja ihanaa vaihtelua lapsiperheen perusruokiin! *nam-nam-emojeita ainakin kolme*

Fakta: Siiderillä istuessa iskikin mieleen, että nyt voisi oikaista ruuanlaitossa ja hakea viereisestä vietnamilaisesta ravintolasta takeawayta. Paikka on sen verran kanheva, etten sinne viitsi jäädä istuskelemaan. Ruuat ovat hyviä ja edullisia. Samalla tuli syötettyä lapsille makaroonilaatikko loppuun.


Hehkutus: Meidän pojat tykkäävät leipoa. Tänään teimme yhdessä muffinseja. Mun murut tekivät itse koko taikinan. On ne vaan niin taitavia ja ihania ♥♥♥. 

Fakta: Keskimmäisen ja kuopuksen leivonta on vielä aikamoista meteliä ja on aika sattumanvaraista, että tuleeko aineksia oikea määrä. Tällä kertaa taikina onnistui hyvin.Hehkutus: Loppuillaksi olikin ihana käpertyä sohvannurkkaan, ihailla siistiä kotia ja hehkuvia ruusuja. Olipa voimaannuttava viikonloppu!

Fakta: Katsoin Netflixiä.


20 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta päivältä! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Jos tekee aamuaerobiset auringossa, päivästä tulee auttamatta hyvä :D :D

   Poista
 3. Heh! Hyvin hehkutettu :) Kuulostaa ja näyttää ihanalta ♥♥♥. Ja varmasti olikin!

  Edelliseen postaukseesi viitaten, mielenkiintoinen aihe tämä hehkutus. Minusta tuntuu, että fb-hehkutuksen aika alkaa olla jo ohitse. Ei sitä ihan niin paljon enää ole, kun ihmiset ovat oppineet käyttämään ja lukemaan somea. Sinänsä on ihan ymmärrettävää ja kannustettavaa, että halutaan jakaa positiivisuuksia. Itse huomaan ärsyyntyväni, jos hehkutuksen aihepiiri on samalla somettajalla aina sama. Taidan tykätä vaihtelusta ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva päivä :) Jos fakteperusteisesti luetellaan niin ulkoilin, join siiderin, söin ruokaa ja leivoin lasten kanssa eli aika tavanomaista, sellaista arkista elämää. MLL lainatakseni Onni löytyy arjesta. Ja tuolla hehkutuksellahan sen saan kuulostamaan kovin ihmeelliseltä :D

   Ymmärrän tuon, että se samanhehkuttaminen alkaa tympiä. Se alkaa jossain vaiheessa tuntumaan lähinnä kehuskelulta. Katsokaa nyt mua ja tätä juttua. Minuakin varmasti alkaisi ärsyttää. Tosin sillä poikkeuksella, että en yhtään ärsyynny kädentaitohehkutuksista enkä myöskään kala/sienisaaliilla hehkuttelusta.

   Poista
 4. Hauska postaus ja hyvää hehkutusta! Minä muistan, kuinka pari vuotta sitten pari ystävääni hehkutti koko ajan parisuhdettaan ja toinen käytti miehestään nimitystä "pupu". Molemmat hehkuttajat ovat sittemmin päätyneet eroon ja toinen myönsi suoraan feikanneensa, koska parisuhde oli silloin jo ihan kuraa. Näiden tapahtumien jälkeen olen suhtautunut jatkuvaan hehkutukseen aika epäillen.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta aika erikoinen tapa, että avioliiton natistessa liitoksissaan, hehkutetaan parisuhdetta. Jos olisin itse liiton toinen osapuoli saattaisin tulkita, että se on ilkeilyä minua kohtaan ellei suoranaista v*ilua.

   Kiitos samoin - mukavaa sunnuntaita :)

   Poista
 5. Hahhahaa! :D Multa oli mennyt edellinen postaus ohi ja piti käydä sekin lukaisemassa. Kyllä sitä tosiaan voi antaa elämästään ulospäin ihan millaisen kuvan vaan haluaa, kun oikein hehkuttaa. Mullekin tulee mieleen yksi yltiöpäinen parisuhdehehkuttaja, joka on vielä mies! Onneksi se loppui sentään ekan vuoden jälkeen. Itse jaksan ehkä kerran pari kuussa päivittää enää Facebookiin mitään. Pitäisi varmaan tsempata ja vähän hehkutella. :D Kivan kuuloinen päivä teillä on ollut hehkutettuna tai ilman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämästään voi todellakin antaa somessa ihan sellaisen kuvan kuin haluaa :)

   Ai kauheeta, miespuolinen yltiöparisuhdehehkuttaja :) Tuo on helposti samaan aikaan jotenkin ihanan suloista, kun toinen on niin vastarakastunut ja rajua myötä/ällötyshäpeää aiheuttavaa.

   Ei muuta kuin hehkuttelemaan :D

   Poista
 6. Ihania hehkutuksen aiheita :)
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Hihii, melkein alkoivat hehkutukset ärsyttää. :-D Faktat oli kuitenkin paljon mielenkiintoisempaa luettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoite siis melkein saavutettu, jos hehkutus melkein ärsytti :D

   Poista
 8. :D
  rehellisesti sanottuna, tykkäsin faktaelämästä enemmän ja näin punaista hehkutuksesta.
  Tosielämä on oikeasti paljon jännittävämpää kuin hehku.

  Taidan olla jörreä metsäsuomalainen semijuntti, joka ei hehkun päälle ymmärrä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen myös enemmän kuivafaktatyyppi kuin hehkuttaja :) Toisaalta oli ihan avartava kokemus hehkuttaa tavallista perussunnuntaita. En tarvitse onnelliseen päivään näköjään muuta kuin hyvää ulkoilusäätä ja ruokaa.

   Poista