17. maaliskuuta 2012

T-paitoja Bodenilta

Bodenin t-paita tilaus saapui viikolla. Siinä oli jokaiselle pojalle samanlaiset käärmepaidat ja lentokonepaidat. Esikoiselle tuli lisäksi tähtishortsit ja oranssi hai-paita. Kuvat ovat kivat ja värit raikkaita. Shortsien mitotus on esikoiselle sopiva, mutta paitojen kanssa on tuttu ongelma: ne ovat leveää mallia. Ainoastaan kuopuksen koko oli sopiva, mutta hän onkin pojista ainoa, joka kasvaa samalla käyrällä pituutta ja painoa (poika noin 100cm, paita 3-4).

Esikoinen käyttää kokoa 134 housuissa ja paidoissa 134/140. Shortsit ovat kokoa 9 ja t-paidat 9-10. Pitkä selkäiselle esikoiselle en uskaltanut ottaa paitoja kokoa 7-8, koska se on yleensä pieni (poika on 7v 4kk, nykyisestä pituudesta ei ole tietoa, mutta viime kesäkuussa hän oli 130cm ja mikään viime kesäinen ei mahdu). Hihasauma ei todellakaan osu oikealle kohdalle vaan roikkuu käsivarren puolella :(   Taidan joutua jatkossa jättämään Bodenitkin väliin. Samasta syystä lopetin mm. Gymboreen tilaamisen. Uskon, että nämä pääsevät käyttöön, vaikka ovatkin isot. Ehkä näiden kanssa tapahtuu sellainen ihme, että samoja t-paitoja voi käyttää kaksi kesää.

Nämä paidat tulivat kaikille pojille. Kuvassa kaverina kirppisshortsit.
Käärmepaita on muihin verrattuna vielä isompaa mitoitusta. Kuin kokoa isompi.


Hai-paita ja tähtishortsit.

Tähtishortsit ovat ihanat. Näitä voisi pitää vaikka paremmassa menossa lyhythihaisen kauluspaidan kanssa. Sopivat hyvin Barcelonan tuliaspaidankin kanssa.


Toiselle tuliaispaidalle löytyi pariksi viime kesäiset po.p shortsit. Noihin shortseihin on ollut yllättävän vaikea löytää kivoja yläosia lukuunottamatta sarjan pikeetä.


Esikoinen on kasvattanut pitkät hiukset. Tammikuun lomamatkalla hiuksiin tuli aivan vaaleita raitoja, jotka näkyvät vieläkin ja pitkät latvat ovat yllättäen menneet kiharaan. Neuvottelut parturireissusta ovat vielä vaiheessa.

 Mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Todellinen malli, sillä silmiin ei osunut käärmeet eikä muut printit vaan suloinen poikasi. Kiharat on kivat! Ja onhan nuo paidatkin kivoja :)

  VastaaPoista
 2. Onpas teillä siellä varsinainen mallipoika =) ja ihanat on kiharat! Tähtishortsit on ihanat, onko ne kanssa Bodenin mallistosta?

  VastaaPoista
 3. Vera: Kiitos.
  Shortsit joissa on iso tähtiä ovat Bodenin. Ovat ihan ohutta farkkua.

  VastaaPoista
 4. Onpa hauskaa, että esikoisellakin alkaa tukka kihartua, kun tarpeeksi kasvaa! Ja tytöt tykkää... ;)

  VastaaPoista