15. maaliskuuta 2012

Koalaäidin tunnustuksia 1

Tiikeriäidit ruoskivat jälkikasvuaan yhä parempiin suorituksiin itseäänkään säästelemättä. Minun, koalaäidin, slogan on "Peace, Harmony and Rest". Koalaäidin lapsista ei välttämättä tule koaloita, voi käydä kuten minulle: saa lauman vikkeliä marakatteja. Marakattilauman slogan on "Liike, Leikki ja Meteli". Koalaäidin sielunelämä ei meinaa kestää jatkuvaa meteliä, koalaäidistä tulee kärttyinen ja karjuva. Ja meteli senkun lisääntyy, kun koalaäiti testaa keuhkojensa voimia marakatteihin. Karjumisen sijasta koalaäidin kannattaa ottaa itselleen "Peace and Harmony"-tauko metelistä. Jos ei pääse marakattitarhasta ulos, tekninen apuväline auttaa:

Piece and Harmony device

Bilsom kuulusuojaimet radiolla ja tietokone liitännällä. Ovat vielä huomioväriset, joten marakatitkin tajuavat, että nyt äiti ei kuule :) Sellaisenaan leikkaavat hyvin pahimman terän meteliltä. Radio peittää tarvittaessa loput. Itse käytän eniten tietokoneliitännällä, Youtube pauhaamaan hyvää musaa. Käytän myös, jos joudun osallistumaan etäkoulutuksiin, kun lapset ovat kotona (oiskohan nää vielä verovähennettävätkin?). 

Kiitos hankinnasta kuuluu miehelleni.

Life is serious business.

11 kommenttia:

 1. Ei vitsi, ihan parhaat =D
  Mä en ole ihan koalamainen, mutta häiriinnyn kyllä sellaisesta häiriömetelistä. Eilen kun Noppa päivällä takosi puista hakkaa reilusti yli puoli tuntia, olisin oikeasti tarvinnut tollaset. Kaikista eniten mua häiritsee sellainen väsynyt huutomarina, itketään vaikka ei ees ole mitään hätää, maristaan ja valitetaan eikä mikään ole hyvin. Taidan toivoa tollaset joulupukilta.

  VastaaPoista
 2. Ihana paljastus! Käteväthän nuo, taatusti:)

  Silloin, kun mun ipanat oli vielä "siinä iässä", pakenin vessaan. Siellä sitten luin ja sain olla muutaman minuutin rauhassa. Jälkeenpäin olen miettinyt, että ihmetteliköhän lapset koskaan, kun äidillä on niin usein kakkahätä :D

  VastaaPoista
 3. *reps*
  Parhaat naurut moneen päivään :D
  Uskon että toimii

  VastaaPoista
 4. Vera: huutomarina syyttä on todella ärsyttävää. Meillä tuo äänen volyymi tuntuu nousevan ihan pelkästä innostuksesta. Keskimmäinen on kova ääninen ja eilen leikki jätti-ilmapalloilla kuopuksen kanssa ja jestas sitä meteliä :(

  Hymyilevä tyttönen: On tullut aika usein istuttua vessasakin. Meillä jälkikasvu takoo nopeasti ovea "tule jo". Ei ole äidillä edes vessarauhaa :) Töissäkäymisen hyvä puoli on, että siellä ei vielä toistaiseksi ole kukaan nyrkein takonut vessan ovea, että ulos sieltä ;)

  Anynyymi: Kiitos.

  VastaaPoista
 5. Hei, mäkin haluun tollaset! Oon siis todella kateellinen. Nyt vähän mallia ja tarkempaa tietoa kehiin. Täytyy vinkata miehelle, että haluan tollaiset äitienpäivälahjaksi.

  Wempula

  VastaaPoista
 6. Hih, päivän parhaat neurut, kiitos!! Olet kyllä ihan loistava ja verbaalisesti superlahjakas!Täällä myös toinen koalaäiti, joka kipeästi kaipaisi tuollaisia "kuulottimia". Saisiko noihin puhelinliitännän myös? Meillä isoin ongelma tällä hetkellä se, että kun olen kotona, joudun hoitamaan paljon työasioita puhelimella ja puhelin on kummallinen lapsimagneetti, heti kun se soi, kaikilla lapsilla on minulle asiaa..

  VastaaPoista
 7. Wempula: Mun kuulosuojaimet mies osti kauppareissulla Prismasta. Niissä lukee ylhäällä Howard Leight by Sperian ja sivussa Bilsom. Kuvittelen, että hiukan laadukkaamman tuotteen saisi Peltorilta

  http://www.temrex.fi/verkkokauppa/product_catalog.php?c=12&page=1

  Listalla ekana on samanoloinen malli.


  Riikka: Kiitos :)
  Meillä on ihan sama juttu, että kun puhelin soi niin siinä on heti kolme muutakin kyselemässä, että kuka siellä on ja mitä asiaa. Sitä varten mä yleensä yritän hoitaa työjutut tietokoneen voip-softalla, stiä varten mulla on Microsoftin headsetti. Se on ollut tosi hyvä käytössä, hyvä laatuinen ääni ja mikki ja pikapainike mutelle (mutta ei puhelinliitäntää). Työnantajani työkieli on englanti, jos vastapuoli puhuu voimakasta murretta tai on vähänkin huono linja ja niin pelkästään se, että lapset puhuu vieressä haittaa mua.

  Piti oikein tsekata, että onko myynnissä kuulosuojain headsettejä puhelinliitännällä ja olihan niitä. Hinnat ovat aika kovat. Jos mä joudun joskus tulevaisuudessa tekemään paljon iltatöitä, niin saatan joutua investoimaan.

  Tuosta linkistä kun valkkaa valmistajan niin johan löytyy :)

  http://www.temrex.fi/verkkokauppa/product_catalog.php?c=173

  VastaaPoista
 8. ystäväni laittoi kuulokkeet korviin, musiikin soimaan ja tarttui imuriin. Hetken päästä lapsi taputti olkapäähän..." äiti, auttaiskohan se, jos laittaisit imurin päälle..."... Hyvin vaimensi ;D.

  VastaaPoista
 9. Eloise: Hyvä oli vaimennus :D

  Sinänsä tuttu ilmiö meilläkin. Kun joku koko ajan keskeyttää, niin vihdoin kun pääsee jatkamaan hommaa, niin siitä voi puuttua joku aika olennainen osa. Paistoinpa tuossa yksi kerta kakkupohjan ilman jauhoseosta :(

  VastaaPoista
 10. oo! tuote, jonka olemassaolosta en ole ennen tiennytkään mutta nyt tiedän ehdottomasti tarvitsevani. kiitos vinkistä!

  Ninja

  VastaaPoista