22. heinäkuuta 2011

Päivän askartelut

Ihanaa olla jälleen kotona! Oma sänky ja omat tavarat -aloin jo kaivata niitä.

Tänä iltana valmistui (heti oli pakko päästä askartelemaan) yksi painokuva paitaan ja kortti. Paita on esikoiselle. Minulla oli tarkoituksenani mahdollisimman pitkään karttaa örkki/action figure vaatetusta lapsillani. Jouduin luovuttamaan, jäin Lucas-imperiumin jalkoihin.


Kuva netistä, sabluuna piirtoheitin kalvosta, värinä Folk Art Fabric 

Jos jotain positiivista pitää Star Wars innostuksesta hakea, niin kiitokset paidasta olivat vuolaat ja mitä ilmeisemmin tulivat suoraan sydämestä.

Illan toisena askarteluna tein kortin päivän synttärisankarille eli äidilleni.


Ovi ja kohotarroilla sen päällä oleva hiiri ovat uusimpia leimojani (mieheni antamasta lahjakassista). Taustalla distresseillä tuunattuja papereita ja vähän koristeita.

5 kommenttia:

 1. Niin mahtava paita!!! Painokuvio näyttää niin siistiltä!

  VastaaPoista
 2. Hitsin hieno tuo Darth Vader -paita! Nimim. Ikuinen Starwars-fani

  PS. Ja on tuo korttikin onnistunut hyvin!

  VastaaPoista
 3. Täälläkin olisi yksi nuorimies erittäin innoissaan jos äiti kykenisi tuohon:) Poikasi on varmasti onnessaan! Upeaa jälkeä!
  PS.Aikast kiva lahja muuten mieheltäsi:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kivoista kommenteistanne.

  Esikoinen on kyllä varsin tyytyväinen paitaansa. On kuulemma ihan yhtä hyvä kuin kaupasta ostettu Legon t-paita. Täytynee yrittää kehitellä hommaa eteenpäin niin, että saisin vielä valomiekan mukaan. Näiden painatusten kanssa alkaa päästä äiti tuntipalkoille :) Legon pitkähihaiset olivat kolmisen kymppiä (ja niitä tarvitaan jokaiselle) ja perustrikoopaidan saanee 8 eurolla.

  VastaaPoista