9. heinäkuuta 2011

Ihania asioita

Ihanaa on saada mieheltä hääpäivän kunniaksi kassillinen leimoja (siis todellakin kassillinen)!

Ihanaa on mennä läheiselle merenrannalle isojen uimalelujen kanssa.

Ihanaa on uida mummilan lämpimässä järvivedessä.

Ihanaa on tulla helteiseen kotiin ja huomata rappusten notkuvan talviurheiluvälineitä lapsille. Kiitos naapuri yhteisistä vuosista ja välineistä! Ihanaa on muistella luistelemista kesähelteellä.

Ihanaa on ahmia kirjoja. Lomalukemiset löytyy täältä Kirjakepponen
Kuva lainattu http://www.taloussanomat.fi

Kaiken kaikkiaan siis onnistunut lomaviikko takana. Ensi viikolla lähdemme autolla reissuun. Saas nähdä, mitä siitä tulee. Pojilla ei kärsivällisyys riitä automatkailuun ja homma meinaa mennä tappeluksi. Ja sitten loppuu äidinkin kärsivällisyys. Lisäksi kuopus kärsii matkapahoinvoinnista. "Suuronnettomuuden" ainekset ovat kasassa, mutta uhmaamme kohtaloa ;)

Leppoisaa helleviikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Ihana mies, kun osaa muistaa taatusti mieleisellä lahjalla. =)
  Ihan mahtava tuo vesilelukasa. Meillä oli Portugalissa mukana tuollainen jättiläiskokoinen puhallettava (pumpattava) kilpikonna, pikkuisen herätti hilpeyttä ja hämmennystä, kun yritin saada sen rappusia alas melko ahtaassa portaikossa. =D
  Tsemppiä automatkalle!
  Mukaan tarpeeksi pehmeitä leluja, joilla voi mätkiä satuttamatta. ;D

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava mies sinulla!! Meidän yksilö ei IKINÄ yltäisi lähellekään tuollaista! WOW!
  Tsemppiä autoiluun! Meillä aika samanlainen tilanne, mutta kummasti selvittiin viimekesän Tanskanmatkasta ja ajopäivinä kilometrejä tuli ihan kiitettävästi. Kiristys, lahjonta ja uhkailu toimivat kaikkein parhaiten (ja meidän neidin matkapahoinvointiakaan ei näkynyt..). Näiden lisäksi suosittelen DVD-soittimia (kaikille oma, muuten tulee tappelu filmistä) ja kuunteluCD:tä, olivat meillä todellinen hitti (paitsi äidille, joka osaa ulkoa aika monta tarinaa..)Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 3. Ihanalta kuulostaa lomaviikkonne. Hurjan hauskoja nuo kuvat uimarannalle lähdöstänne. Melkoinen uimalelulkeko :D

  VastaaPoista
 4. Riikka: Tuo kuuntelu-CD ei tullut mieleen lainkaan. Kiitos vinkistä! Meillä pitäisi olla pari satu CDtä ja jos toimii, niin kaupasta lisää.

  Haaveilen siitä ajasta, että poikien vatsat kestäisivät DVDn katselua autossa. Jäin juuri miettimään, että uskallanko kokeillä kahdella vanhimmalla. Jos pojat pystyisivät pelaamaan Nintendolla autossa, ostaisin heti kolme :)

  Meillä tämä reissu on samalla testausta, että olisiko ensi kesänä mahdollista päästä Legolandiin saakka.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä automatkalle! Meillä nuo kuunnelmat ovat olleet hyviä, Miina ja Manu, Gekko ja Puupponen yms. Pienemmällä on aina syli täynnä nukkeja ja isommalla on värityskirjoja ja luettavaa. Minun jalkatila lisääntyy matkan edetessä, kun sysäilen seuraavat viihdykkeet aina kehiin :)

  Ihanaa lomaa ja toivotaan, ettei pahoinvointia tule!

  VastaaPoista
 6. Me kotiuduttiin just vviikon autolomalta. Oli ihan huippua! Pinna toki paloi kaikilta ainakin kerran päivässä mutta se ei menoa haitannut:-) Lapset jaksoivat automatkat varsin hyvin. Pidemmi päiväajomatkat kohtuullisina (max 250 km) ja ajoittelimme matkoja päiväuniaaikoihin.

  Pahin riesa oli kuumuus. Ilmastoidussa autossa se ei toki haitannut mutta osa yöpymispaikoista oli aika pätsejä vaikkei mitään telttamajoituksiaharrastettukaan.

  Toivottavasti teille on mukava reissu. Pitkää pinnaa toivottelen:-)

  VastaaPoista
 7. Vielä lisäys: meillä ei ole dcd-vehjettä autossa. Ollaa sitä mietitty mutta tuo pahoinvointikuvio askarruttaa. Enkä ehkä itse jaksaisi oikein kuunnella jotaion Titu-Nallea autossa.

  Leluja toki on varattu aina autoon mukaan. Hätätilassa myös kertakäyttöastiat toimittivat lelujen virkaa.

  VastaaPoista
 8. No ni, olen täysin vakuuttunut, että herra Kepposen faniklubi saisi monta jäsentä. Siis ihan mahtava hääpäivälahja!!

  Ja repesin ääneen nähdessäni nuo kuvat teidän "leveästä kuljetuksesta" :D

  Meillä on niin lapsille kuin aikuisille toiminut ne semmoiset apteekista saatavat matkapahoinvointi rannekkeet. Ne semmoiset mitkä näyttää "rannehikinauhoilta" ja missä on pienet "nappula" rannetta vasten. Sisareni käyttää niitä edelleenkin pitkillä matkoilla, ja särkänniemessä :))) Kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 9. Petra: täytyy varata leluja reilusti autoon. Välillä vaan tuntuu, että niistä on enemmän riidan aihetta kuin iloa :)

  Haltiakummi: Herra Kepponen on kyllä varsin kelpo puoliso ja isä... mutta on hänellä pimeäkin puoli. Sen korjaamiseen ei ole edes 16-vuotinen koulutusohjelma purrut.

  Siis 4 settiä pahoinvointirannekkeita. Joka pojalle omansa ja yhden yritän viritellä itselleni pään ympärille. Sitten satu-CD pauhaamaan ja joka jäppiselle 2 muovipussia: toiseen legot ja toiseen oksennukset. Miten mua alkoi jo kaduttamaan koko reissu??

  VastaaPoista