30. heinäkuuta 2010

Tuulta purjeisiin

Tässäpä kortti p*askarteluhaasteeseen #50. Haasteena oli resepti: 1 rusetti, 2 paperia ja 3 nappia. 


Kuvana Tall Ship Racen purjevene. Löysin pari ihanaa kuvaa, joita saa kopioida omaan käyttöön. Lisäsi vähän Gelly Rollilla kimallusta purjeisiin ja aaltoihin. Reunassa vielä kokeellinen "aalto-ommel", hurautin sen ompelukoneella. Omasta mielestäni aika kiva. Näyttää hyvältä myös kääntöpuolella, koska käytin valkoista alalankaa :)

Purjelaivakortti-idea lähti liikkeelle Koukussa kortteihin yhteisön haasteesta. Siellä piti tehdä kortti miehelle tai pojalle.  Eli tuolla sinisellä purjevenekortilla on punainen isoveli, joka jostain syystä haluaa näyttäytyä pienempänä. Tuo purjevene kuva on vielä ihanampi.


Piti mennä tänään Puuhamaahan. Emme kyenneet. Enpä olisi uskonut, että syy voisi olla tälläinen: LIIAN KUUMAA! Omalla pihalla jaksoimme olla hetken, mittari näytti +28 ja Tervakosken ennuste oli +33. Esikoinen vaati lupaamaan, että ennenkuin loma loppuu menemme Puuhamaahan vaikka olisi sata astetta tai vaikka sataisi. Toivottavasti se on kiva paikka, emmekä juutu kilometrien autojonoon tai saa lämpöhalvausta. Niin ja urbaani legenda kertoo, että Puuhamaan kypäristä saa täitä. Yritämme kuitenkin katsastaa paikan.

Meillä oli eilen vielä kuumempaa kuin tänään, silloin ulkoilu hoitui pihalla siten, että puutarhaletkusta suihkuteltiin vettä jatkuvasti koko perheen päälle. Nurmikkokin oli jo ihan märkä siinä paahteessa. Sisällä ilmalämpöpumppu pörisee täysillä. Voi olla tulevat vesi- ja sähkölaskut aikamoiset.

Pojat eivät suinkaan jääneet ilman hupia tänään -kävimme Hoplopissa. Vaikka ilmastointi puhalsi, niin kyllä siellä sai hien pintaan kiipeämällä liukumäkeen. Kivaa oli!

Isi ja keskimmäinen

6 kommenttia:

 1. Onpas tosi tyylikkäät kortit!!! Tuo ompelun ja paperiaskartelun yhdistäminen voisi olla sun tavaramerkki.

  VastaaPoista
 2. Hyvin kauniit kortit. Purjelaivoissa on jotain tyynen uljasta ja olet onnistunut yhdistämään ne näihin kortteihin tosi upeasti!

  VastaaPoista
 3. Kauniit tyylikkäät tunnelmalliset kortit!! =)

  VastaaPoista
 4. Wau, miten tyylikkäät kortit. Kivat nuo ompeleet ensimmäisessä kortissa.

  VastaaPoista
 5. Upeita kortteja molemmat:) Kiitos että olet jaksanut käydä blogiani kurkistamassa.MUlla on nää kesähelteet tehneet tepposen eikä kone ole edes joka päivä aukikaan:(

  VastaaPoista