17. syyskuuta 2015

Antishoppailija vauhdissa

Vaatteiden lisäksi tarvitsin uudet mustat kengät. Hakusessa oli sellaiset siistit perusavokkaat, joilla olisi hyvä seistä ja jotka kävisivät melkein joka asuun. Teen istumatyötä, mutta aina välillä joudun seisomaan pitkään, pahimmillaan muutaman päivän. Koska en ole tottunut pitkään seisomiseen, se käy joko jalkojen päälle tai alaselän päälle ja usein molemmat ovat kipeinä.

Sovittelin avokkaita ja siroja kävelykenkiä, sitten laitoin huvikseni sellaiset aamutossukengät jalkaani. Jestas, ne olivat hyvän tuntuiset jalassa, mutta ne eivät olleet tyylillisesti yhtään sitä, mitä olin hakemassa. Myyjä kiikutti minulle äkkiä saman merkin toisen mallin. Ne oli vielä paremmat kuin tohvelikengät!! Myyjä hehkutti, että jokainen pari valmistetaan käsin ja laatu on ensiluokkaista. Kuulin myyntipuheet vain etäisesti, koska olin jo siirtynyt pumpulijalkataivaaseen.

Budjetti ylittyi, mutta en voinut jättää kenkiä kauppaan.

Olen toiveikas siinä, että nämä ylittävät käyttömukavuudellaan jopa tämän hetkisen suosikkini El Naturalistan. Tästä eteenpäin Mephiston kengät ovat alebongauslistan ykkösinä. Onko tuttu merkki?12 kommenttia:

 1. nätit!
  Pitääkin lähteä tutkimaan kauppoja...
  olen viimeiset pari vuotta tepsuttanut paljasjalkakengillä, nyt tekisi mieli panostaa vähän tyyliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kannattaa kokeilla Mephistoa. Ainakin minun jaloissani tuntuvat ihanilta.

   Poista
 2. Kivannäköiset, täytyypä tutustua ja kokeilla merkkiä kun sattuu vastaan. Musta ei taida enää olla korkojen käyttäjäksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tulee aina varpaat ja välillä päkiätkin kipeäksi, jos kävelen tai seison pidempään koroilla. Ihan littanoilla kengillä puolestaan kipeytyy alaselkä. Miten tahansa valitsee, niin aina on huono :( Eccon sporttisandaaleissa kun voisi kulkea läpi vuoden, niin ongelma olisi ratkaistu :D :D :D

   Poista
 3. Kivat! Yllättäen mä tykkään, kun on blingiä.... Ja pumpulijalkapopot on vaan pelkkää plussaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivon, että nyt tärppäisi ja näiden kenkien kanssa ei tarvitsisi valita kipeiden varpaiden ja kipeän selän välillä. Kohtahan tässä jää vaihtoehdoksi yrittää parantaa selän kuntoa - kääks :D

   Poista
 4. Upeat, kyllä noilla kelpaa tepastella syksyyn :D

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit! Ei ole tuttu merkki ollenkaan. Mun kengät ovat toistaiseksi kohta puhkikuluneet tarroilla säädettävät Clarksin sandaalit ja halpis"crocksit" kipeän jalan vuoksi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä, täytyypi sovittaa kun tulee vastaan :) Mun jalassa viihtyy hyvin työpäivän ajan Gaborin avokkaat, sovitettuani useampaa paria Zalandosta, nämä https://www.zalando.fi/gabor-avokkaat-kiesel-samtchevreau-ga111b0aq-b11.html sopii jalkaani hyvin. Vähän on jalat väsyneet työpäivän jälkeen, vaikka vaihtelen istumisen, seisomisen ja kävelyn välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa sovittaa Mephistoa, jos sattuu tulemaan vastaan. Minä käytän myös jonkun verran Gaboria, ennen tuli käytettyä enemmänkin. Kivan näköiset kengät olet Zalandolta löytänyt.

   Poista