13. helmikuuta 2014

Nappiostos

Vihdoin olen käynyt postissa hakemassa keskimmäiselle tilaamani toppatakin. Takin oli tarkoitus tulla käyttöön ensi talvena. Hihanpituus riittää varmasti, samoin leveys. Takki on vähän lyhyempaa mallia, joten niska-helma pituuden kanssa onkin sitten jännää, että riittääkö koko talven.

Keskimmäinen ihastui uuteen takkiinsa niin, että halusi ehdottomasti sen saman tien käyttöön. On kuulemma ihana takki. Että siinä mielessä ihan nappiostos :)13 kommenttia:

 1. Takki on komea ja omistaja näyttää ihastuttavan ylpeältä uudesta takistaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Minua ilahduttaa, että edes yksi lapsista joskus osoittaa kiinnostusta pukeutumiseen - muulla kategorialla kuin huono, huonompi, en käytä ;)

   Poista
 2. Hieno takki ja reippaan näköinen poika ÷)))

  VastaaPoista
 3. Hieno takki ja lutunen poika :)!

  VastaaPoista
 4. Komea takki ja reipas malli! Toivotaan, että menee hyvin vielä vuodenkin päästä. On näiden vaatekokojen kanssa aina arpomista :D Itse arvoin just taas Ticketin yhden takin sen verran hyvin, että saas nähdä, tuliko siitä jemmatakki ens talven yli seuraavaan. Mullahan on jemmaamisesta kokomusta, joten eipä tuo haittaa ;)

  Ja sitten asiasta hampaisiin. Sun keskimmäisellä näyttää puskevan rautahammasta ylös eteen juurikin nyt. Saako udella, että koska maitohampaat siitä lähtivät? Meillä jännätään, kun loka-marraskuussa meillä neiti tipautti yläetuhampaansa, eikä toivoakaan, että näkyisi rautahampaita vielä. Sössöttääköhän tuo vielä montakin kuukautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti takki mahtuu vielä ensi talvenakin. Meilllähän onneksi on vielä yksi käyttäjä jonossa, jos ei onni suosikkaan :) Minulla on kanssa tapana jemmata noita talvi vaatteita, kun ne ovat normihinnalla niin kalliita ja settejä meille nykyisin tarvitaan 5 talveksi.

   pojalla meni kyllä useampi kuukausi ennenkuin rautahammas alkoi pukkaamaan esiin. Minusta noiden etuylähampaiden tulo on kaikkein hitainta. Itse katselen kauhuissani, että hammas näyttäisi tulevan todella vinoon. Pääkaupunkiaeudulla oikomishoitoon on pitkät jonot. Esikoinen on yli vuoden ollut jonossa arvioitavaksi.

   Poista
 5. Kivan värinen ja pirtsakka takki! Kiitos ihananasta hymystä, se tarttui tännekin, tosin ei-hampaattomana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   hyvä että siellä päässä on purukalusto suussa ;)

   Poista
 6. Ihana hampaaton hymy! :-) Meillä kuopusmokoma (joulukuussa tuli 7v) on hoitanut nuo hampaanvaihdot siten, että tiputtaa yhden hampaan kerrallaan ja uusi on jo näkyvissä. Minusta kun lapset on söpöimmillään just tuossa kun etuhampaat puuttuu. (just nyt on toinen etuhammas pudonnut pari viikkoa sitten ja uusi ei ole ihan kunnon kokoinen vielä)

  Kuopukselle ostin uuden haalarin, kun tämäntalvinen on melkein puhki :-(. Oliivinvihreä reiman, jotain kestävää kangasta (I wish!). Säälittävä pieni poika sanoi 'äiti, se on niin ruma' :-( mutta otti kuitenkin kiltisti käyttöön. Ekampäivän jälkeentotesi, että se on ihan hyvä, mutta tosi ruma. No, neulon punaisen pipon lohdukkeeksi,

  VastaaPoista
 7. Meidän esikoiselle tuli etuhampaat nopeammin kuin keskimmäislle. Nyt kun molemmat etuhampaat puuttu, hymy on aikamoinen :) Ilmeisesti rakohymy pysyy vielä pitkään.

  Reipas poika kun pukee mutinoitta mielestään ruman haalarin. Minusta tosin oliivinvihreä on kaunis väri. Meillä on ollut ainakin Ticketin oliivihaalari, joka on keskimmäisen kakkossettinä. Tosin eipä ole ollut sellaista pakkasta, että se olisi päätynyt käyttöön saakka. Toivottavasti punainen pipo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihiköhän katosi lauseen loppu?
   Toivottavasti punainen pipo lohduttaa poikaasi.

   Poista