28. helmikuuta 2013

Mustavalkoraitaa, purkkapalloja ja vatsatautia

Aikaisemmin kirjoitin, että olin pitkään tilaamatta naistenlehtia, koska en pitänyt niiden suppeasta ja kliseisestä naiskuvasta. Siirryin lukemaan muuta, lähinnä netistä löytyvää. Sekään ei mielyttänyt ja jouduin palaamaan naistenlehtien pariin.

Nyt olen päässyt ihan uudelle tasolle naistenlehtien lukemisessa. Olen lukenut lehdistäni kaikki kevään muotijutut :) (yleensä en vaivaudu).

Olen tehnyt jotain vielä radikaalimpaakin. Katselin lehtien muotikuvat lävitse ja mustavalkoraita on sellaista minun perusmuotiani, joten siihen on helppo mennä mukaan. Silmiini osui edullinen KappAhlin tunika. Siitä inspiroituneena kiersin kaupan kautta eilen. Aika harvinaista toimintaa minulta lähteä naistenlehden perusteella ostoksille.

Olin ajatellut, että mies ottaisi minusta asukuvat (jo toinen harvinainen tapahtuma).

Toisin kävi, mies tuli kesken päivän töistä kotiin ja alkoi juuri äsken oksentamaan rajusti. Itse istun kuulosuojaimet päässä, kun ääni on niin paha. (Kuulosuojaimet ovat siinäkin näppärät, että ei tarvitse kuunnella, kuinka keskimmäinen raivoaa arestissa sitä, että kaveri ei voikaan tulla meille tänään kylään.) Miten voi olla näin käsittämättömän huono tuuri! Ensi viikolla olisi loma. Se varmaan menee perheen laatoituspuuhissa ja mikäköhän mahtaa olla laskettelukeskuksen vuokramökin peruutuspolitiikka? Tuleeko vielä sairasviikko nro 5?

Noh, takaisin asuihin. Napsin itse kuvat peilin kautta ja niistä tuli epätarkkoja (mikä on oikeastaan ihan sopiva filtteri minulle).

Mekko, minusta tunika KappAhl

Hiukan vino kuva

Kaulassa väriläikkänä "purkkapallot", eli noin vuosi sitten tekemäni puuhelmet. Niiden tekeminen oli tosi kivaa. Pitäisipä tehdä ainakin yhdet lisää.


Nyt houkuttelisi pieni lohtuwebbishoppailu.

13 kommenttia:

  1. Voi ei, miten huono tuuri :-( Jospa mies kokisi ihmeparantumisen ja olisi jo kohta taas jaloillaan! (Mutta sitä odotellessa kannattaa nettishopailla joku hyvä lohtutuote nyt nopsaan!)

    Tunika on hieno, ihan sun näköinen!

    VastaaPoista
  2. Onpas tosi kiva tunika! Ja tosi kivat hiuksetkin :) Ja sietää ollakin kivaa, jos Hra Kepponen kerta oksentaa - oksentaminen on ihan karseeta!! Varsinkin kun sen tietää melko varmaksi, että kohta se on muillakin... Pointsit kuulokkeista, itse olen joskus auttanut auttanut oksentavaa, ja itse samalla oksentanut vieressä, ja silti se ei ole edes niiiiin kamalaa kuin lima. Mutta ei, en lähe nyt tälle linjalle, en. Mutta kannustan suunnattomaan säälishoppailuun, ja toivon kovasti ettet sairastu!

    VastaaPoista
  3. Sähän oot upea nainen!!!Aivan turhaan olet naamaasi piilotellut siellä kameran takana! Ja kiva tunika! Suomessa olis niin paljon enemmän vaatteita suomalaiselle kropalle. Täälä vaatteiden osto on hieman vaikeampaa! Aivan ihana tuo sun koru! Paljon hienompi kuin alkuperäinen. Pitääpäs pitää tämä ohje mielessä ja saatan kopioda sua myös väreissä, jos vaan suinkin onnistun löytämään materiaalia. Paranemisia sinne muille :D

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva tunika! Sopisi varmaan minullekin ;)
    Täällä vietetään myös vatsatautipäivää. Onneksi ei pitäisi olla norovirusta jota on ihan älyttömän paljon liikkeellä.
    Paranemisia!

    VastaaPoista
  5. Hekku:
    Kiitos :) Mä yritin jo lohtushopata Stockkan webbikaupassa, mutta järjestelmä ei huolinut mun kanta-asiakasnumeroa ja tietenkin olisin halunnut käyttää sen -20% alen. Täytyy siirtyä parempiin kauppoihin :)

    Tosiaan toivon, että mies kokisi ihmeparantumisen. Ei näytä todennäköiseltä. Onneksi kyseessä ei ole mikään unelmaloma, koska silloin kirpaisisi pahasti. Mulle tulisi kyllä tarpeeseen se suunniteltu pikkulomanenkin.


    Haltiakummi:
    Kiitos. Hiusten kanssa oli jo vähän kriisin poikasta. Uusi kampaaja leikkasi ne minusta liian lyhyiksi, eikä käsitellyt hiuksia veitsellä, joten ne on tavallista lötkömmätkin :( Löysin hyvän kampaajan ja vielä varakampaajankin, mutta kampaamossa oli yt:t ja he olivat uusimmat ja nuorimmat ja joutuivat lähtemään :( Ehkäpä saan tämän vanhemman rouvan kanssa jonkun asiakassuhteen rakennettua...

    Mulla on jonkinasteinen oksennusfobia, joten tämä on minusta kauheaa. Enkä meinaa kestää millään ajatusta, että kohta olisi minun vuoroni. Yleensähän vatsatauti meillä kiertää koko perheen :( Kohta valuu kylmä hiki pelkästä ajatuksesta. Kuka oksentaa lapsista ensi yönä sänkyyn...


    Ciacy:
    Kiitos! Minä olen huomannut, että minulle sopii parhaiten saksalainen mitoitus. Siellä ilmeisesti ylimääräinen on tapana kerätä vyötärölle.

    Italialaiset naiset ovat rakenteeltaan kahdedittavan siroja. Joskus olen Italian reissuilla katsellut vaatteita ja joskus on tärpännytkin. Toisaalta olin aivan älyttömän hämmästynyt, kuinka hyvät valikoimat Barcelonassa oli suurempia kokoja. Siis niitä, jotka ovat aina Suomesta ensimmäiseksi loppu, kun niitä tuli kauppaan 1-2kpl.


    Kirppu:
    Pikaista paranemista teille. Toivottavasti tauti ei läpikäy koko perhettä. Meillä on ainakin kerran ollut aivan varmasti noro. Kokemus oli kaamea. Minäkin näin lehden otsikon, että noro on riehunut päiväkotien lisäksi vanhaiskodeissa ja varuskunnassa.

    Ei muuta kuin tunikaostoksille Kappikseen :)

    VastaaPoista
  6. Meillä ollut tänä talvena kaksi oksennustautia ja nyt jo rankka aalto Vääksyssä; toivottavasti ei TAAS sairastuta! Voi herra Kepposta! Vie kyllä aikuisestakin mehut pahemman kerran!
    Tunika on ihana, Rouva on kaunis ja helmet sopivat asuun! Nyt vaan toivotaan, että tauti ei kierrä teitä kaikkia ja jos kiertää niin nopea kierto, jotta loma pelastuisi♥

    VastaaPoista
  7. Kiva tunika! Ja pikaista paranemista, itse harrastin tuota alkuviikosta ja on kiertänyt koko perheen. Tosi ällö tauti, kandee pitääkin ne kuulokkeet korvilla:)

    VastaaPoista
  8. Tosi kiva yhdistelmä. Hyvä löytö tuo tunika :)

    Tsemppiä oksutaudin kanssa. Toivon, että ihme tapahtuu ja se tällä kertaa ei tartu muihin...
    -Laura (en jaksa kirjautua)

    VastaaPoista
  9. Annu:
    Kiitos kehuista :)
    Kaksi kierrosta oksennustautia on jo aivan epäreilua. Toivottavasti vältytte kolmannelta. Raivoaako sielläkin päin nyt noro?


    Katri:
    Kiitos.
    Vatsatauti on yksi tympeimmistä taudeista. Oudot on toiveeni, mutta olispa kiva jos tauti olisi tullut meillekin jo alkuviikosta ;)


    Laura:
    Kiitos.
    Mä vielä toivon ihmeparantumista, mutta huominen varmaan viimeistään näyttää, että miten tauti leviää perheessä.

    VastaaPoista
  10. Yök, oksennustauti on kyllä ällö =( Onko sulla radio sun kuulosuojaimissa?

    VastaaPoista
  11. Onpa siellä säpäkännäköinen äiti Kepponen uusissa hiuksissa ja tunikassa, joista molemmat sopivat sinulle kuin nenä päähän!

    Sympatiat Hra Kepposelle sekä sinulle, joka lienet jossain vaiheessa vuorossa. Olisipa koko perhe kunnossa lomalla. Ja etenkin seuraavan viikon lauantaina. ;) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  12. Ihana tunika. En olisi missään nimessä hankkinut ilman tätä postausta ja asua päälläsi, kun aina pelkään noita vaakaraitoja! Mutta nyt täytyy huomisella kauppamatkalla ehkä katsastaa.

    Onkohan se jotenkin geeneissä, kuka sen vatsataudin saa?. Minulla ollut kerran lapsena eikä nyt pian 6v lapsi ole sitä tautia onneksi saanut toistaiseksi koskaan (vaikka äiti on avokonttorissa töissä ja kulkee julkisilla, lapsi ollut 2-vuotiaasta yhdessä Helsingin isoimmista päiväkodeista ja muutenkin pöpöjä olisi ollut tarjolla). Koputan puuta, ettei ääneen sanominen merkitse muutosta tässä.

    VastaaPoista
  13. Vera:
    On todellakin YÖK! Mulla on radio kuulosuojaimissa, mutta siinä ei ole mikään kummoinen vastaanotto, joten rahisee. Niissä on kaapeli mukana, jolla voi kytkeä kuulosuojaimet tietokoneeseen. Useimmin käytän tietokoneen kanssa, jos haluan kuunnella musiikkia. Kuulosuojaimet ovat ihan viikottaisessa käytössä, pidän niitä silloinkin kun teen keittiössä työ-töitä.


    Leonida:
    Kiitos :)
    Viikon päästä lauantaina olen viimeistään terve. Esimies lupasi, että lomani voin siirtää ihan vaan ilmoittamalla sähköpostitse maanantaina. Eikä tartte mennä toimistollekaan :)

    Harmi vaan, että lomaviikkoa seuraavalla viikolla mies on reissussa ja loma lykkääntyy sitten ainakin kaksi viikkoa ja lumet sulaa etelästä :(


    Anonyymi:
    Kannattaa tsekata tunika. Materiaalikin on kivaa ohutta viskoosia.

    Joillakin on ilmeisesti enemmän vastuskykyä kaikille viruksille kuin toisilla. Te olette onnekkaita vatsatauti vastustuskyvyn suhteen!

    Meillä oksennustauti puhkesi tänään keskimmäiselle. Hänelle on ilmeisesti geeniarvonnassa tullut se seuraavaksi paras vaihtoehto: jokainen virus ei tuota rajuja oireita. Hän selvisi kertahommalla ja ollut aika pirteä koko päivän. Jokohan ensi yönnä tai huomenna on minun vuoroni?

    VastaaPoista