22. marraskuuta 2012

Kiinattaria ja trikoota

Huh, mikä viikko menossa. Eilen menin nukkumaan seitsemältä ja vetäisin 12 tuntia unia. Töissä on kaaosta ja kotona lastenkasvatuksellisia haasteita. Keskimmäisen kanssa laskemme päiviä lomaan, hän tietää: enää 6 päiväkotiaamua.

Palkinto-ohjelma pyörii viikottain. Olen niin palkintojen tarpeessa! Tällä viikolla palkintona on iltavapaata muutama tunti yhdessä miehen kanssa. Viime viikolla (ja edelliselläkin mentiin) materialla. Kolleegani tekee ihania koruja sekä kaulanauhoja kulkukortille. Hän teki minullekin uuden nauhan kulkukortille. Siinä on söpöjä kiinattaria (vai ovatko japanittaria) ja näyttäviä metallihelmiä. Tätä käyttäessä on joka päivä statement-koru kaulassa :)


Tykkään trikoosta ja trikoon kaltaisista neuloksista (haukkukaa vaan selän takana tyylittömäksi ;) ). Trikoo ja neulokset nyt vaan on niin mukavia päällä ja helppo hoitoisia. Se ei varmaan ole enää mikään yllätys, että tykkään Nansosta. Olen tyytyväinen Nanson neulosmekkoihin, tuota mustaa voisin pitää vaikka joka päivä. Mekon olen valmis julistamaan toimistoklassikoksi. (Siitäkin huolimatta, ettät tuollainen löysä neulosmekko ei imartele tukevaa vartaloa. Mutta se hyvin leikattu villasekoitemekko ei vaan ole yhtä rento ja helppo).

Mekon alla on Nanson trikoopaita. Kuvittelin sen näyttävän toimistokelpoiselta, kun peilistä mallailin. Valokuvan perusteella mokoma näyttää päivän jäljiltä todella ryppyiseltä ja kaula-aukko repsottaa. Vaihtoon meni. Vaihtoon meni jo musta perustrikoo, jolla asui näytti, noh, todella mustalta. Mitäs sitä nyt keksisi?
4 kommenttia:

 1. Nyt mulla on hurja ehdotus toimistoklassikkoidolille. Jos ei musta eikä valkoinen vaan IHAN JOKU muu väri ? :)
  Joku joka sopii sulle? :) VÄRI! Vaikka tota pinkki? ;)
  Mn pitäis mennä etsimään lähin Nanso kauppa. Musta noi niiden mekot näyttää kivoilta.

  VastaaPoista
 2. P:
  Pinkki voisi kyllä olla hyvä vaihtoehto :) Mulle sopii turkoosi, mutta en oikein tykkään turkoosin ja mustan yhdistelmästä. Alan etsimään siis pinkkiä. Mulla olisi sopivat helmetkin kyseiseen väriyhdistelmään :)

  En tiedä kehtaako tätä mainostaa, mutta mä ostan Nansoa ruokaostosten lomassa Prismasta :D

  Nansolla on muuten avannut webbikaupan
  http://nansoshop.com/

  VastaaPoista
 3. Mä laittaisin ton mustan mekon alle raidallisen trikoopaidan! Punainen huivi tai koru sopisi siihen vielä mausteeksi.

  VastaaPoista
 4. Hekku:
  Raitapaita idea kuulostaa hyvältä. Kiitos! Täytyy käydä kaupassa mekon kanssa mallailemassa raitapaitoja alle.

  Mulla on mummon perintöä oleva kultainen rintaneula, jota olen yleensä pitänyt mustan kanssa. Sopisi varmaan tähänkin, mutta ei enää mun uuteen badgenauhaan. Pitää vissiin hankkia yksi hillitykin badgenauha :)

  VastaaPoista