14. tammikuuta 2010

Pokémon maniaa

Esikoinen ja keskimmäinen perässä fanittavat ihan täysillä Pokemoneja. On muovifiguureita, kortteja, peli, värityskirjakuvia ja netistä etsitään kuvia tulostettavaksi ja kytätään milloin Juniorilta tulisi Pokemon ohjelma. Äidin kankaanpainanta taito on nyt tosi kovassa huudossa, sillä minut on ylipuhuttu Pokemon vaatteiden tekoon. Meillä on jo vaadittu, että isi tekisi kaikki kotityöt, jotta äidillä olisi enemmän aikaa näihin Pokemon puuhiin.

Esikoinen on seurannut suurin piirtein jokaisen painantavaiheen ja kahta kertaa ei tarvinnut kehottaa, että nyt sitä paitaa jo voi varoivaisesti kokeilla :) Paita siis odottaa vielä viimeisten painantakohtien kuivumista ja silitystä. Keskimmäiselle on tulossa Pokemon-housut ja hänellä odottelun tuska jatkuu edelleen.

Minähän olin päättänyt, että yhtään örkkiä en paina, mutta noi Pokemonithan ovat melkein söpöjä -eikös vaan?

Esikoinen on siinä iässä, jolloin valokuvattaessa pitää keksiä koko ajan ihmeellisiä asentoja tai vähintäänkin heilua.

Tekniikassa ei uutta: väreinä Folk Art Fabric, mustat viivat kangastussilla, sabluunat piirtoheitin kalvosta väkerretty, paita uusi H&M perustrikoo

5 kommenttia:

 1. Pikachu, valitsen sinut! :D Hyvähän se on että äidin työt kelpaa pojille. Miten isä suhtautui tähän uuteen kotitöiden jakoon? :D

  VastaaPoista
 2. Vau, kyllä munkin on pakko pian hankkia noita värejä :D

  VastaaPoista
 3. Linnéa: Isällä on tuulitunneli. Puheet kotitöistä viuhahtaa tunnelin läpi ja isä aidon hämmästyneesti kieltää kuulleensa mitään :)

  VastaaPoista
 4. Hieno pokemon paita =) Miten nuo kangastussit toimii pitkällä ajalla? Pysyykö hyvin värin päällä pesusta toiseen jos väriä alla monta kerrosta? Itse en juurikaan ole niitä käyttänyt vaan yleensä tehnyt "reunoistakin" sapluunan.

  VastaaPoista
 5. Joponen: minä en ole näin paljoa käyttänyt aikaisemmin kangastussia, joten vielä en tiedä, että miten hyvin toimii pidemmän päälle. Jos väri haalistuu, niin raportoin kyllä. On toi tussi vaan niin helppo viimeistelyssä ja tarkoissa jutuissa.

  VastaaPoista