17. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväkortteja

Ystävänpäivä meni meillä tänä vuonna kuin varkain ohitse. Oli vähän viikolla hässäkkää.

Tänäkin vuonna oli tarkoitus tehdä (sekä lähettää) ystävänpäiväkortteja. Aika ei vaan riitä :(

Ystävänpäivän korttisaldo jäi 5 korttiin, joista on vielä 2kpl lähettämättä. Ankeaa. Näitä telinekortteja olisin tehnyt enemmänkin, mutta loppui sekä teipit että gluedotsit. Näitä oli kiva tehdä ja itse tykkään paperin herkkuväreistä paljon.

Ajattelin viettää ystävänkevään, eli tehdä suunnitelemani kortit ja lähettääkin ne ennen juhannusta.10 kommenttia:

 1. nättejä on! :) ja hauska idea tuo, että ne pysyvät myös pystyssä ja tuollaisia kehtaa pitää esillä vaikka ympäri vuoden :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia!

  Todella herkkuväristä paperia.

  Mun ajatusmaailmaani sopii hyvin ystävänkevät. On itseasiassa hienompaa tulla muistetuksi silloin kun sitä ei odottanut kuin silloin kun sitä osaa odottaa :).

  Paras muistaminen on iloisin mielin tehty, ei hampaat irvessä kelloa vastaan taistellen kasaan raavittu.

  VastaaPoista
 3. Ystävänpäiväkortit on kyllä ihan ihania! Jos olisin hyvä ihiminen, kaunis, laiha, viitseliäs ja kerkiävä, niin tekisin ystäville kortteja muutenkin; kortteja on aina niiiiiin ihana saada!

  Nyt ystävänpäivänä sain kaksi kaunista itse tehtyä korttia. Toinen oli söpöinen siili, mikä näyttäytyi blogissanikin. Se toinen oli tavattoman kaunis, tyylikäs ja ihastuttava turkoosilla kangastaustalla, mikä oli timantein, nauhoin sekä tylikkäin syrämin koristettu. Vaikea kuvailla ilman kuveja, mutta semmoinen juurikin mistä minä tykkäsin oikein kovasti! ♥

  Ja muuten, yksi erityisen ihana juttu noissa postitetuissa korteissa on; niissä on käsin kirjoitettua tekstiä. Se on nykypäivänä vaan jotenkin niin kovin henkilökohtaista ja kaunista :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos msfoodlover ja Laura.

  Haltiakummi: Mukavaa, että sinua on muistettu ystävänpäivänä. Minäkin lähettäisin enemmän kortteja jos olisi sun adjektiivilistan mukainen :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten kauniita kortteja <3 onko toi ruusujutska jotain tapettia vai mitä?

  VastaaPoista
 6. Huippukortteja, sanon mnä!

  Ystävänkevät on myös hyvä ajatus. Vähentää ruuhkahuippujen tuomaa henkistä tuskaa ja pidentää iloa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Vera ja Mirka.

  Vera: Paperin on Tiimarin kuviopaperivihkosta. Siellä on välillä kivoja papereita aika edullisesti esim. Sinelliin verrattuna.

  VastaaPoista
 8. Onkin tosi herkullista paperia ja aivan ihanat kortit:) Mikäs sen mukavampaa kuin lähettää suven juhlan alla ystäville tämmöttisiä:))

  VastaaPoista
 9. Ihania kortteja olet jaksanut askarrella. Paperi on kerrassaan herkullisen värinen, ihana!

  Kyllä täälläkin niitä aikeita ystävänpäiväkorttien suhteen oli, joka vuosi on ollut, mutta kun en ole yhtään tuon Haltiakummin listan mukainen, eihän täällä mitään syntynyt...

  Ihanaa ensi viikkoa, kun se mieskin on taas kotona!

  VastaaPoista
 10. Kiitos Hilkka ja Leonida :)

  Leonida: Mä olen ajatellut, että pitäisiköhän mun alkaa tekemään joulukortteja jo nyt, kun niiden kanssakin tulee aina kiire ja stressi. Nyt vois nautiskellen tehdä.

  On kyllä kiva, kun mies on kotona. Yhteinen aika jää tässä kuussa ihan olemattomaksi, mies oli 2 vkonloppua poissa ja minä olen yhden :(

  VastaaPoista