tag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post756847828935315962..comments2024-03-28T00:33:35.709+02:00Comments on Pikku Kepponen: Helppo ja herkullinen parsapastaRva Kepponenhttp://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-78793240153234316952016-04-14T21:33:01.309+03:002016-04-14T21:33:01.309+03:00Toivottavasti pidätte! Minä ajattelin tehdä jo ens...Toivottavasti pidätte! Minä ajattelin tehdä jo ensi viikolla uudestaan. Syötän lapsille pelkkää tagliatelleä :D :DRva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-27302715700398155442016-04-14T21:31:45.837+03:002016-04-14T21:31:45.837+03:00Ei muuta kuin parsakausi auki :)Ei muuta kuin parsakausi auki :)Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-63341873949413271952016-04-14T21:30:15.753+03:002016-04-14T21:30:15.753+03:00Parsapasta oli tosi helppo valmistaa ja maukasta :...Parsapasta oli tosi helppo valmistaa ja maukasta :)Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-49613834554605939782016-04-14T21:29:31.378+03:002016-04-14T21:29:31.378+03:00Olen niin samaa mieltä, että parsa on huippuhyvää....Olen niin samaa mieltä, että parsa on huippuhyvää. Parsapasta oli helppo ja maukas resepti. Villiparsa kuulostaa mielenkiintoiselta tuttavuudelta. Vähänkö olisi huippua käydä itse keräämässä villiparsaa :)Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-17760066552067565022016-04-14T21:25:39.746+03:002016-04-14T21:25:39.746+03:00Ravintolassa olen syönyt parsarisottoa ja oli hyvä...Ravintolassa olen syönyt parsarisottoa ja oli hyvää. Jotenkin olen ollut tosi laiska/arka tekemään risottoa kotona, vaikka eihän se nyt niin kovin monimutkainen ole. Täytyy kyllä ehdottomasti lisätä risotot kotikokkauslistalle.Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-21733884036704712452016-04-14T21:23:00.732+03:002016-04-14T21:23:00.732+03:00Täytyypäs joskus kokeilla paistaa pannulla parsaa,...Täytyypäs joskus kokeilla paistaa pannulla parsaa, sitä en ole ikinä kokeillut. Uunissa olen laittanut pekoniin kiedottuja parsoja, ne oli hyviä, mutta tietysti rasvaisia. Minä syön valkoista parsaa, mutta vihreä on ehdoton suosikkini!Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-2681643548498301052016-04-14T20:02:19.648+03:002016-04-14T20:02:19.648+03:00Kiitos vinkistä, huomenna meillä syödään parsapast...Kiitos vinkistä, huomenna meillä syödään parsapastaa. Heli / Taikasaappaathttps://www.blogger.com/profile/17445211006459153264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-51711676037844132912016-04-14T14:45:41.873+03:002016-04-14T14:45:41.873+03:00Nam, parsareseptejä kehiin, pakko avata itsekin pa...Nam, parsareseptejä kehiin, pakko avata itsekin parsakausi! <3Katja/Optimismiajaenergiaahttps://www.blogger.com/profile/08815477694164292699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-38612074262408791842016-04-14T12:47:46.100+03:002016-04-14T12:47:46.100+03:00Siis tämä näyttää NIIN herkulliselta, täytyy kyllä...Siis tämä näyttää NIIN herkulliselta, täytyy kyllä laittaa listalle kokeiltavaksi :)Anuhttps://www.blogger.com/profile/17553438217956217225noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-33322272812488635652016-04-14T11:38:49.293+03:002016-04-14T11:38:49.293+03:00Ai kun vaikuttaa hyvältä reseptiltä, laitanpa korv...Ai kun vaikuttaa hyvältä reseptiltä, laitanpa korvan taakse kunhan saamme tuon eilen tehdyn keiton syödyksi niin voisi kokeilla tätä! Parsa on huippuhyvää!<br />Täällä Barcelonassa sitä kasvaa vuorilla villinä mutta en ole vielä löytänyt sitä, yksi kaveri näytti sitä ja se maistui ihan herneeltä, joihin olen ihan hulluna... :DMatkatarhttps://www.blogger.com/profile/16078250447646219730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-20336445918452486092016-04-14T08:39:20.252+03:002016-04-14T08:39:20.252+03:00Slurps ja muisk! Tämä resepti menee vilo kokeiluun...Slurps ja muisk! Tämä resepti menee vilo kokeiluun! Kiitos!<br /><br />Haluaisin kokeilla myös parsarisottoa - on aivan käsittämätöntä, etten ole moista koskaan kokeillut. <br /><br />t. Parsafani!Taruhttps://www.blogger.com/profile/02452520603970422989noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-68612714420009935132016-04-14T06:10:51.078+03:002016-04-14T06:10:51.078+03:00Minä olen alkanut tykätä parsasta vasta ihan oikea...Minä olen alkanut tykätä parsasta vasta ihan oikeastaan viimeisen vuoden sisällä (valkoisesta parsasta en tykkää edelleenkään). Tähän myötävaikutti se, kun tajusin, että en tykkää keitetystä parsasta, vaan mun on parempi valmistaa parsa mieluummin pannulla paistamalla tai uunissa. (Kai mulla oli sitten aina taipumus keittää parsa liian löllöksi.) Sen jälkeen parsa on maistunut. :-) Parasta on minusta ihan yksinkertainen paistettu parsa, johon ei tule muuta kuin suolaa ja mustapippuria, valkosipulia ja sitruunamehua. <br /><br />Pastasi näyttää kyllä hyvältä! Hitsi, nyt alkoi tehdä mieli parsaa. :-PSatuhttps://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.com