tag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post7511065048167066278..comments2024-03-28T00:33:35.709+02:00Comments on Pikku Kepponen: Illallinen Gaijinissa ja kotonaRva Kepponenhttp://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-71174338506564443432013-04-27T09:29:49.160+03:002013-04-27T09:29:49.160+03:00Nonna:
Tuskin saa Gaijin minultakaan toista mahdol...Nonna:<br />Tuskin saa Gaijin minultakaan toista mahdollisuutta. Jos ruoka olisi ollut taivaallista olisin toivottomana herkkusuuna katsonut heikompaa palvelua läpi sormien, mutta näin ei ollut. Minusta Gaijin on selvästi muita Björckin paikkoja heikompi. <br /><br />Lisäksi luulen, että sanon tulevaisuudessa ei-kiitos paikoille, joissa saa istua pöydässä rajoitetun aikaa. Pääsen niin harvoin ulos syömään, että haluan nauttia illasta vilkuilematta kelloa.Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-36765895642850876272013-04-26T10:17:42.133+03:002013-04-26T10:17:42.133+03:00Luinkin mielenkiinnolla mitä tuumasit Gaijingista....Luinkin mielenkiinnolla mitä tuumasit Gaijingista. Olen itse käynyt siellä kerran, ja tuskin annan toista mahdollisuutta sille paikalle. Tarjoilija ja tarjoilu yleensä olivat alle riman, jotain mitä sen tasoissa paikassa ei vaan kerta kaikkiaan saa olla. Onneksi Helsingissä on monia muita ravintoloita valittavaksi. Nonnahttps://www.blogger.com/profile/00955527068744036424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-37183430818367953492013-04-26T08:51:51.736+03:002013-04-26T08:51:51.736+03:00Woops:
Kyllä kotonakin saa hyvää ruokaa. Kohta on ...Woops:<br />Kyllä kotonakin saa hyvää ruokaa. Kohta on tämän laiskan kotikokin kulta-aika, kun parsasesonkin alkaa :)<br /><br /><br />Miima:<br />Konsepti, jossa sama pöytä myydään kahteen kertaan illan aikana on toki ravintolan kannalta hyvä, mutta asiakas tuntee itsensä helposti huonosti kohdelluksi. Siinä saisi tarjoilijat opetella ihan oikeasti palveluasennetta. Meidän vierailumme aikana palvelu tökki :( Kaverini sitä ihmetteli, että konsepti tuskin toimisi missään muualla kuin pohjoismaissa ja ehkä Saksassa. Etelä-Eurooppalaiset tulisivat kuitenkin tunnin tai kaksi myöhässä. Ranskalaiset myöhästymisen lisäksi tilaisivat vielä aterian loppumetreillä pullon viiniä lisää ja päättäisivät syödä sittenkin juustoja ennen jälkiruokaa :)<br /><br />Provencen pata tosiaan muistuttaa suuresti Burgundin pataa. Olisikohan eroja se, että toinen kuuluisi nauttia patongin ja Brien kanssa?Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-60996601324182052352013-04-26T07:55:09.216+03:002013-04-26T07:55:09.216+03:00No olipas tökeröä palvelua "huippuravintolass...No olipas tökeröä palvelua "huippuravintolassa" :O<br /><br />Provencenpata vaikuttaa hyvin samalta kuin burgundinpata, joka on mun suosikki, jota jaksan harvoin tehdä :)Miimahttps://www.blogger.com/profile/01512300760057341211noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-2177339642496841392013-04-26T06:17:02.542+03:002013-04-26T06:17:02.542+03:00Nam! Kotikokit voittaa... ;-)Nam! Kotikokit voittaa... ;-)Woopshttps://www.blogger.com/profile/16889312293232923498noreply@blogger.com