tag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post6433439950915557702..comments2024-03-28T00:33:35.709+02:00Comments on Pikku Kepponen: Vera Jordanovan Don't miss a biteRva Kepponenhttp://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-17228933901010797452014-10-29T17:49:28.571+02:002014-10-29T17:49:28.571+02:00Kansikuva on minustakin hieno. Ihana yksityiskohta...Kansikuva on minustakin hieno. Ihana yksityiskohta on, että WSOY teksti näyttää siltä, että se on purkin kyljessä :)Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-47493799537654364632014-10-29T11:21:33.115+02:002014-10-29T11:21:33.115+02:00Täytyykin tutustua! Ja tuo kirjan kansi on hieno!Täytyykin tutustua! Ja tuo kirjan kansi on hieno!Nonnahttps://www.blogger.com/profile/00955527068744036424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-60955058269300165242014-10-27T10:27:33.149+02:002014-10-27T10:27:33.149+02:00Minäkään en ole piperrysruuan ystävä - varsinkaan ...Minäkään en ole piperrysruuan ystävä - varsinkaan kotikeittiössä. Ravintolassa ärsyttää, jos on pelkkää piperrystä ja poistuessa on sellainen olo, että tarttis saada pääruoka :( Eikä mulla toimi reseptit, joissa keitellään tai haudutellaan tuntitolkulla. Harvoin olen niin kauan yhteen putkeen kotona, että sellainen onnistuisi. Mieleen on syöpynyt kaverit, jotka hauduttelivat aina kaikenlaista uunissa ja kävivät ruuan muhiessa ostoksilla, urheilemassa ja sitten kerran olikin savipata haljennut, ruuat kärysivät uunissa savuten ja palokunta oli paikalla.Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-90386401468162480732014-10-27T09:34:46.441+02:002014-10-27T09:34:46.441+02:00Toi kirja voisi olla tsekkaamisen arvoinen, kiitos...Toi kirja voisi olla tsekkaamisen arvoinen, kiitos arviosta! Luin/selasin juuri Pipsa Hurmerinnan keittokirjan ja siihen oli hiukan pettynyt. Paljon piperrystä joka ei ole yhtään mun juttu. Mitä simppelimpi resepti sen parempi....<br /><br />Valoisaa viikkoa!<br />Taruhttps://www.blogger.com/profile/02452520603970422989noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-90950540626324836322014-10-26T23:05:49.688+02:002014-10-26T23:05:49.688+02:00Minulle tuli kaksi vuotta Maku. Pidin siitä ja lui...Minulle tuli kaksi vuotta Maku. Pidin siitä ja luin sen aina, mutta en kertaakaan tehnyt mitään ruokaa sen perusteella. Lehti oli niin hyvä, että eihän sitä raaskinut heti laittaa lehtikeräykseen vaan piti ensin antaa niiden pyöriä pitkin asuntoa :) Jouduin arkistointihaasteiden takia luopumaan lehdistä ja samalla päätin tilauksenkin. Sen jälkeen olen päättänyt, että välttelen sellaisten lehtien tilauksia, jotka haluaisin säästää. Olen taas ihan kertakäyttönaistenlehtilinjalla.Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-78831348583242934522014-10-26T22:53:20.144+02:002014-10-26T22:53:20.144+02:00Juurikin tässä siivoillessa mietin, että miksi ihm...Juurikin tässä siivoillessa mietin, että miksi ihmisellä pitää olla niin monta keittokirjaa ja miksi pitää säilöä kaikki maku-lehdet, kun harvoin niihin kuitenkaan enää palaan, mutta silti niitä on ihana selata ja tutkailla. Leivontaan käytän paljonkin kirjoja, toki nykyään enemmänkin nettiä, mutta kokkaillessa tulee sovellettua päästä, mutta silti tykkään selailla niitä kauniita kuvia, ja siksi ne maku-lehdetkin on säästettävä :)Haltiakummihttps://www.blogger.com/profile/10299053525312751993noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-67630749865118809822014-10-26T14:10:15.917+02:002014-10-26T14:10:15.917+02:00Meitä keittokirjojen lukijoita, jotka eivät kokkaa...Meitä keittokirjojen lukijoita, jotka eivät kokkaa niiden mukaan, tuntuu löytyvän useampiakin :)Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-20938716510197721292014-10-26T14:08:45.326+02:002014-10-26T14:08:45.326+02:00Minulla perhe taas rajoittaa ruuanlaittoa ;) Kaksi...Minulla perhe taas rajoittaa ruuanlaittoa ;) Kaksi pienintä poikaa ovat sellaisia nirkkanokkia, että mikään ruoka ei oikein meinaa maistua. Tykkäisin viikonloppuisin kokkailla vähän parempaa ruokaa, mutta usein jauheliha rules, jotta saan koko perheen ruokittua kerralla.Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-89297967611301510882014-10-26T12:50:37.197+02:002014-10-26T12:50:37.197+02:00Minulla on samanlainen tyyli käyttää keittokirjoja...Minulla on samanlainen tyyli käyttää keittokirjoja. Luen keittokirjat tarkasti kannesta kanteen ja sen jälkeen laitan ne hyllyyn.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-58158150209334463752014-10-26T12:18:04.137+02:002014-10-26T12:18:04.137+02:00Mulla on kans kunnon keittokirjakokoelma ja irtore...Mulla on kans kunnon keittokirjakokoelma ja irtoreseptejä kansioissa ja läjissä vaikka kuinka. Niitä on kiva keräillä ja tutkia vaikka vähemmän tulee enää laitettua kun perhettä on enää niin vähän paikalla...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00149077432606673019noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-59791363289808719892014-10-26T10:37:30.857+02:002014-10-26T10:37:30.857+02:00Sama juttu tuon leipomisen suhteen, siinä määrillä...Sama juttu tuon leipomisen suhteen, siinä määrillä on ihan erilailla merkitystä, joten leipomista ei voi samalla lailla säveltäää. Esikoiselle aina välillä käy niin, että jonkun aineen mitat ovat väärin. Sitten yritän arvailla, että mitenkä voisi tilanteen korjata. Viimeksi littanoiksi tarkoitetuista cookiesiesta tuli hurjasti kohonneita palluroita :)Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3381774215521968176.post-8475339492130450752014-10-26T09:18:52.483+02:002014-10-26T09:18:52.483+02:00Tutustumisen arvoinen kirja. Minä olen aivan saman...Tutustumisen arvoinen kirja. Minä olen aivan samanlainen keittokirjojen selailija. Ahmin kirjoja silmilläni ja sitten tositoimissa käytän näkömuistia ja varioin mieleni mukaan. Harvemmin teen ruokia aina ohjetta seuraten. Leipomisessa on eri juttu. Se on sen verran salatiedettä, että en paljon uskalla säveltää ;).Nainen Talossahttps://www.blogger.com/profile/13105659893565679172noreply@blogger.com